NOVA TEHNOLOGIJA POZICIONIRANJA

LUBA 2 AWD z novo tehnologijo pozicioniranja z dvema 3D kamerama (Bionični vid), ter izboljšano pokritostjo signala RTK.

POGON NA VSA 4 KOLESA, PRIMERNO ZA VSE VRSTE TRAVNATIH POVRŠIN

Štirje motorji na robustnih pnevmatikah omogočajo Lubi obvladovanje do 65-odstotnega naklona (33°), ter olajšajo prečkanje neravnin in grobega terene, ne da se zagozdi.

VISOKO UČINKOVITA KOŠNJA BREZ HRUPA

LUBA 2 AWD 3000 deluje na zelo nizki ravni hrupa, ki ne presega 60 dB(A). Zasnovana je za košnjo trate do 3000 ㎡ saj je učinkovitost košnje trikrat izboljšana v primerjavi z običajnimi robotskimi kosilnicami, zahvaljujoč sistemski košnji (vrsta za vrsto). Ko se baterija izprazni na 15 %, se Luba samodejno vrne na polnilno postajo, nato pa nadaljuje s košnjo od tam, kjer je končala!

NATANČNA KOŠNJA VEČ OBMOČIJ

LUBA 2 AWD 3000 predstavlja revolucionarno natančno pozicioniranje, košnjo na centimetrski ravni. Ta robotska kosilnica lahko prečka poti in pokosi do 20 različnih območij ter se natančno izogne oviram.

NAPREDNI NADZOR PREKO APLIKACIJE BREZ OBODNEGA KABLA TRATE

Nikoli več ne skrbite za perimetrsko ožičenje ali nenamerne pretrganje perimetrske žice. Z nadzorom MAMMOTION aplikacije lahko nastavite virtualne meje in detajlen načrt košnje. Vaša košnja še nikoli ni bila enostavnejša in natančnejša.

VARNOST IN ZAŠČITA PRED KRAJO

Sledite lokaciji Lube v realnem času preko aplikacije Mammotion APP z uporabo 4G in GPS sledenja. Ko se Luba premakne iz geolokacije se samodejno sproži alarm, vam pa o tem dogodku na mobilno napravo posreduje tudi obvestilo preko aplikacije.

LUBA 2 AWD Serija

18 minut

za namestitev brez žice za obod trate

Za postavitev navideznih meja, LUBA robotsko kosilnico peljite kot avtomobil na daljinsko upravljanje, preko Mammotion aplikacije. Z Bionic 3D Vision in RTK Fusion sistemom za kartiranje je zagotovljeno natančno pozicioniranje in skladnost z mejami. To odpravlja potrebo po kakršnikoli žici za obod trate.

Nastavite lahko več območij košnje z različnimi višinami košnje in urniki za vsako območje. Luba bo samodejno upravljala med njimi.

Vzpostavite prepovedana območja za predele na trati, ki ne zahtevajo košnje. LUBA se bo tem območjem strogo izogibala.

Izkusite nego trate, tudi ko ste na dopustu

Prilagodite višino košnje

Prilagodite svojo idealno višino košnje za različna območja košnje. Višino košnje nastavljate preko Mammotion aplikacije in sicer med 25 in 70 mm.

Izberite način košnje

Načrtovani načini košnje, kot so Parallel, Checkboard, Diamond Grid, so na voljo v aplikaciji Mammotion APP. Izberite najprimernejši in dobro definiran način za vašo trato. (Več načinov bo posodobljenih prek FOTA).

Nastavite urnik košnje

Nastavite urnik košnje za vašo trato. LUBA bo poskrbela za nego trate brez vašega dela po urniku, ki ste ga določili.

Preverite stanje kosilnice

S povezljivostjo 4G/Wifi/Bluetooth lahko spremljate stanje LUBA robotske kosilnice in upravljate košnjo kadarkoli in kjerkoli prek aplikacije Mammotion.

Izkusite nego trate, tudi ko ste na dopustu

Strma pobočja
Grbine
Neurejen teren
Visoka in gosta trava

Neprekosljiva strukturna inženirska popolnost

LUBA s štirimi zmogljivimi motorji v osi brez težav premaguje 80 % naklona in prevozi najzahtevnejši teren, ne da bi obtičala.

Prilagodljiv sistem vzmetenja v kombinaciji s terenskim nihanjem, zagotavlja agilnost kosilnice LUBA pri premagovanju razgibanega terena.

Vsesmerna kolesa zagotavljajo okretnost obračanja, ne da bi poškodovala trato, razmik med majhnimi kolesi pa zagotavlja odličen oprijem, zato se kosilnica LUBA gladko premika po strmih pobočjih, ne da bi zdrsnila

S sistemom Fusion kartiranja ni izpuščenega nobenega kotička

3D Vision / Bionični vid

Nova tehnologija pozicioniranja

Izboljšana pokritost signala RTK

Tehnologija določanja položaja RTK-GNSS zagotavlja centimetrsko natančnost z izboljšanim
obsegom pokritosti signala do 5 kilometrov.

Zakaj 3D Vision + RTK Fusion-mapping sistem?

Natančna navigacija

Natančna navigacija

Sistem Fusion-mapping zagotavlja centimetrsko natančnost pri določanju položaja.
Neprekinjeno delovanje

Neprekinjeno delovanje

Nemoten potek dela je zagotovljen s komplementarno kombinacijo 3D Vision in RTK, ne glede na nihanje signala.
Brez ovir

Brez ovir

Stabilno delovanje se ohrani tudi na območjih z ovirami, na primer pod krošnjami dreves ali strehami.
Brez vpliva svetlobnih pogojev

Brez vpliva svetlobnih pogojev

Odporen na vpliv okoljske svetlobe, zagotavlja zanesljivo delovanje v katerem koli okolju.

66 % večja učinkovitost

napram ostalim

Z edinstveno zasnovo rezalnih plošč, LUBA ponuja širino reza 400 milimetrov (40 cm), kar zagotavlja učinkovitost in natančno prirezovanje robov.

Z uporabo patentiranih algoritmov LUBA samodejno optimizira poti košnje za različna območja, kar zagotavlja učinkovito košnjo, medtem ko za seboj pušča čudovite trakove sledi.

Litijeva baterija robotske kosilnice LUBA ima zadostno zmogljivost, da omogoča 180 minut neprekinjenega delovanja in zmožnost košnje do 500 kvadratnih metrov na uro. Ko je nivo baterije nizek, se LUBA avtonomno vrne na polnilno postajo.

Izkusite neprekinjeno košnjo z robotske kosilnice LUBA. Po samodejnem ponovnem polnjenju LUBA nemoteno nadaljuje s košnjo, kjer je nazadnje končala, kar zagotavlja dosledno dobro vzdrževano trato.

Pustite umetniški podpis na trati s 3D tehnologijo košnje

V aplikaciji Mammotion APP lahko izberete različne vzorce košnje in ustvarite vzorce/dizajne po meri. LUBA uporablja napredne algoritme za prilagajanje višine in kota poti košnje, kar zagotavlja košnjo želenih vzorcev na trati.

Vodilni pri varnem vzdrževanju trate

Uporabite Smart Yard: varnost v realnem času

Omogočite funkcijo spremljanja dvorišča v vizualnem modulu (privzeto izklopljeno) za dostop do posnetkov predvajanja statusa dvorišča v realnem času in pametno upravljajte svoje dvorišče prek aplikacije Mammotion APP.

Brez skrbi s funkcijami inteligentne varnosti in sledenja

Kaj je v paketu

X