NAPREDNI NADZOR PREKO APLIKACIJE BREZ OBODNEGA KABLA TRATE

Nikoli več ne skrbite za perimetrsko ožičenje ali nenamerne pretrganje perimetrske žice. Z nadzorom MAMMOTION aplikacije lahko nastavite virtualne meje in detajlen načrt košnje. Vaša košnja še nikoli ni bila enostavnejša in natančnejša.

POGON NA VSA 4 KOLESA, PRIMERNO ZA VSE VRSTE TRAVNATIH POVRŠIN

Štirje motorji na robustnih pnevmatikah omogočajo Lubi obvladovanje do 65-odstotnega naklona (33°), ter olajšajo prečkanje neravnin in grobega terene, ne da se zagozdi.

NATANČNA KOŠNJA VEČ OBMOČIJ

Luba AWD 1000 predstavlja revolucionarno natančno pozicioniranje, košnjo na centimetrski ravni. Ta robotska kosilnica lahko prečka poti in pokosi do 3 različna območja ter se natančno izogne oviram. Odpravlja potrebo po ročnem obrezovanju robov in vogalov.

VISOKO UČINKOVITA KOŠNJA BREZ HRUPA

Luba AWD 1000 deluje na zelo nizki ravni hrupa, ki ne presega 60 dB(A). Zasnovana je za košnjo trate do 1000 ㎡ saj je učinkovitost košnje trikrat izboljšana v primerjavi z običajnimi robotskimi kosilnicami, zahvaljujoč sistemski košnji (vrsta za vrsto). Ko se baterija izprazni na 15 %, se LUBA samodejno vrne na polnilno postajo, nato pa nadaljuje s košnjo od tam, kjer je končala!

VARNOST IN ZAŠČITA PRED KRAJO

Luba je opremljena s stranskimi odbijači in sprednjim odbijačem, senzorjem za dvig in nagib, zaščitnim odbijačem z rezili in gumbom STOP, zato lahko vas, vaše hišne ljubljenčke in družino ter sebe zaščiti pred poškodbami. Na voljo je tudi sistem proti kraji, ki varuje vozilo Luba AWD 1000 pred morebitno krajo.

Hitra namestitev, brez obodne žice

Samo sledite LUBI in uporabite aplikacijo Mammotion za nastavitev navideznih meja. Z uporabo RTK in integriranega navigacijskega sistema z več senzorji, lahko LUBA ustvari zemljevid vaše trate in nastavi različna območja košnje, brez zakopavanja žic.

RTK-GNSS in večsenzorski navigacijski sistem

Z naprednimi štirimi globalnimi satelitskimi navigacijskimi sistemi (GNSS) in tehnologijo RTK ter senzorji IMU lahko LUBA kartira in navigira z natančnostjo do cm.

Močna pokritost s signalom RTK

Domet signala LUBA RTK lahko pokrije polmer 120 m, tako da lahko LUBA poskrbi tudi za velike in zahtevne trate. Serija LUBA AWD ohranja popolno stabilnost poti, tudi če so satelitski signali slabi, zahvaljujoč integraciji notranje navigacije, odometrije in patentiranih algoritmov.

Zmogljiv sistem štirikolesnega pogona

S štirimi zmogljivimi motorji v pestu ter ekskluzivnimi terenskimi pnevmatikami in vzmetenjem, se serija LUBA AWD ponaša z najboljšim oprijemom v razredu in okretnostjo brez obračanja. Za razliko od kolesnih kosilnic z majhnim premerom lahko LUBA brez napora premaga 65-odstotni naklon in prečka najzahtevnejše terene, ne da bi se zataknila.

Dvojne rezalne plošče 400 mm

V aplikaciji nastavljiva višina reza 30-70 mm, brez izgubljenega reza.

Zadnje terenske pnevmatike

Zagotovite najboljše terenske zmogljivosti na neravnem terenu.

Štirje zmogljivi motorji v pestu

Obvladajte strm klanec do 33° in oviro višine 50 mm.

Antivibracijsko vzmetenje

Poskrbite za dobro in nežno nego vaše trate.

Sprednja vsesmerna kolesa

Mobilnost in okretnost brez primere, ter brez zatikanja

Impresivna košnja na pobočju

LUBA AWD 1000 lahko kosi strma pobočja do 65 % (33°) in obvlada kompleksne trate in gosto visoko travo.

Nastavljiva višina rezila preko aplikacije

Dvojna rezalna plošča LUBA AWD s širino reza 400 mm omogoča, da pokosi vašo travo, ne da bi zgrešil katero koli območje.

Vsestranska za vse vrste trat

LUBA AWD 1000 je idealna za vse vrste trat do 1000㎡ (0,1 hektarjev) . Ima izjemno visoko učinkovitost košnje do 350㎡ vsako uro, kar vaši družini omogoča, da preživi več časa ob uživanju v popolni travi.

Strma pobočja

Kompleksne trate

Nadzor preko pametne aplikacije, kjerkoli

Z aplikacijo Mammotion App, nega trate še nikoli ni bila lažja. Lahko prilagodite naloge košnje in spremljate status košnje v realnem času  kjer koli in kadarkoli. Uživajte na počitnicah in Luba bo skrbno poskrbela za vašo zelenico.

  • Nastavite/prilagodite urnik
  • Preverite stanje kosilnice
  • Nastavite višino košnje in način košnje

Učinkovito večconsko upravljanje

Z aplikacijo Mammotion lahko preprosto nastavite opravila košnje za več delovnih področij in ustvarite povezave med njimi. Nastavite različne urnike, načine košnje in višine košnje za vsako območje košnje posebej.

Načrtovani načini poti

V primerjavi z naključnim vzorcem košnje običajnih robotskih kosilnic, algoritem načrtovane poti znatno izboljša Lubino učinkovitost košnje. Kosite lahko v eno smer in nato v drugo ali pa določite kote za košnjo.

Pametno izogibanje oviram

Štirje ultrazvočni radarski senzorji omogočajo napravi LUBA samodejno zaznavanje in izogibanje oviram, ki so majhne kot 5 cm, z vidnim poljem (FOV) 220 stopinj.

Zmogljiva baterija in samodejno polnjenje

Litij-ionska baterija ima dovolj zmogljivosti, da lahko Luba deluje 120 minut in pokosi do 350 ㎡ na uro v eni seji. Ko je baterija skoraj prazna, se samodejno vrne na polnilno postajo in nato nadaljuje prekinjeno košnjo.

Popolnoma avtomatiziran sistem

Preprosto ustvarite prepovedana območja

V aplikaciji lahko ustvarite prepovedana območja za gredice z rastlinami, otroška igrišča ali bazene, Luba AWD se jim bo samodejno izognila.

Samodejno zaznavanje dežja

Majhni senzorji na vrhu robota Luba lahko zaznajo, kdaj začne dež in samodejno pošljejo kosilnico nazaj na polnilno postajo.

Sistem proti kraji

LUBA podpira funkcijo “izgubljeno”. Aplikacija bo sprožila alarm, ko pride do nenavadnega gibanja in o tem obvestila uporabnike. Prvotni uporabnik bo obveščen o trenutnem položaju izgubljene naprave LUBA, ko se ponovno poveže z omrežjem. Lube ne morejo uporabljati drugi, v kolikor prvotni uporabnik ni dal dovoljenja.

Kakovost s certifikatom TüV Rheinland

Robotska kosilnica serije LUBA AWD je zavezana zagotavljanju visokokakovostne zmogljivosti s certifikatom, ki jo je potrdil TüV Rheinland. LUBA zagotavlja tiho košnjo (<60 dB) in življenjski slog brez emisij.

4 ultrazvočni senzorji

Pametno izogibanje oviram s FOV 220°.

Senzor dviga / nagiba

Ustavite vrtenje rezil, ko je Luba dvignjena ali neuravnotežena.

Vodotesen IPX6

Zagotovite, da je Luba AWD enostavno čiščenje z brizgalkami in ima absolutno vzdržljivost v vseh vremenskih razmerah

Sprednji odbijač

Ko naleti na oviro, se obrne v drugo smer in nadaljuje s košnjo.

Tech-Art dizajn in

robustna izdelava

LOREM IPSUM
Excepteur sint obcaecat cupiditat non proident
LOREM IPSUM
Excepteur sint obcaecat cupiditat non proident
LOREM IPSUM
Excepteur sint obcaecat cupiditat non proident
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt.
Medium Size
$9
ORANGE T-SHIRT /

Kaj je v škatli

1. Polnilna postaja

2. LUBA AWD 1000

3. Napajalnik

4. Postaja RTK

5. Podaljšek postaje RTK (10 m)

6. Napajalnik postaje RTK

7. Dodaten komplet rezil

8. Ključ

9. Namestitveni komplet

10. Montažni drog

11. Navodila za hiter začetek

X