Robotska kosilnica brez žice

LUBA AWD 1000

1.999,00€
 • Hitra namestitev brez perimetrskih žic
 • Košnja trate do 350 ㎡/h
 • Štirikolesni pogon za 65 % naklon(33°)
 • Upravljanje več območij v aplikaciji
 • Izogibanje oviram in samopolnjenje
 • Nadzor aplikacije kjer koli

Brezplačno darilo
 • 1 x brezplačen napajalnik za referenčno postajo RTK
 • 1 x brezplačen podaljšek referenčne postaje RTK (10 m)

Hitra namestitev, brez obodne žice

Samo sledite LUBI in uporabite aplikacijo Mammotion za nastavitev navideznih meja. Z uporabo RTK in integriranega navigacijskega sistema z več senzorji, lahko LUBA ustvari zemljevid vaše trate in nastavi različna območja košnje, brez zakopavanja žic.

RTK-GNSS in večsenzorski navigacijski sistem

Z naprednimi štirimi globalnimi satelitskimi navigacijskimi sistemi (GNSS) in tehnologijo RTK ter senzorji IMU lahko LUBA kartira in navigira z natančnostjo do cm.

Močna pokritost s signalom RTK

Domet signala LUBA RTK lahko pokrije polmer 120 m, tako da lahko LUBA poskrbi tudi za velike in zahtevne trate. Serija LUBA AWD ohranja popolno stabilnost poti, tudi če so satelitski signali slabi, zahvaljujoč integraciji notranje navigacije, odometrije in patentiranih algoritmov.

Zmogljiv sistem štirikolesnega pogona

S štirimi zmogljivimi motorji v pestu ter ekskluzivnimi terenskimi pnevmatikami in vzmetenjem, se serija LUBA AWD ponaša z najboljšim oprijemom v razredu in okretnostjo brez obračanja. Za razliko od kolesnih kosilnic z majhnim premerom lahko LUBA brez napora premaga 65-odstotni naklon in prečka najzahtevnejše terene, ne da bi se zataknila.

Dvojne rezalne plošče 400 mm

V aplikaciji nastavljiva višina reza 30-70 mm, brez izgubljenega reza.

Zadnje terenske pnevmatike

Zagotovite najboljše terenske zmogljivosti na neravnem terenu.

Štirje zmogljivi motorji v pestu

Obvladajte strm klanec do 33° in oviro višine 50 mm.

Antivibracijsko vzmetenje

Poskrbite za dobro in nežno nego vaše trate.

Sprednja vsesmerna kolesa

Mobilnost in okretnost brez primere, ter brez zatikanja

Impresivna košnja na pobočju

LUBA AWD 1000 lahko kosi strma pobočja do 65 % (33°) in obvlada kompleksne trate in gosto visoko travo.

Nastavljiva višina rezila preko aplikacije

Dvojna rezalna plošča LUBA AWD s širino reza 400 mm omogoča, da pokosi vašo travo, ne da bi zgrešil katero koli območje.

Vsestranska za vse vrste trat

LUBA AWD 1000 je idealna za vse vrste trat do 1000㎡ (0,1 hektarjev) . Ima izjemno visoko učinkovitost košnje do 350㎡ vsako uro, kar vaši družini omogoča, da preživi več časa ob uživanju v popolni travi.

Strma pobočja

Kompleksne trate

Nadzor preko pametne aplikacije, kjerkoli

Z aplikacijo Mammotion App, nega trate še nikoli ni bila lažja. Lahko prilagodite naloge košnje in spremljate status košnje v realnem času  kjer koli in kadarkoli. Uživajte na počitnicah in Luba bo skrbno poskrbela za vašo zelenico.

 • Nastavite/prilagodite urnik
 • Preverite stanje kosilnice
 • Nastavite višino košnje in način košnje

Učinkovito večconsko upravljanje

Z aplikacijo Mammotion lahko preprosto nastavite opravila košnje za več delovnih področij in ustvarite povezave med njimi. Nastavite različne urnike, načine košnje in višine košnje za vsako območje košnje posebej.

Načrtovani načini poti

V primerjavi z naključnim vzorcem košnje običajnih robotskih kosilnic, algoritem načrtovane poti znatno izboljša Lubino učinkovitost košnje. Kosite lahko v eno smer in nato v drugo ali pa določite kote za košnjo.

Pametno izogibanje oviram

Štirje ultrazvočni radarski senzorji omogočajo napravi LUBA samodejno zaznavanje in izogibanje oviram, ki so majhne kot 5 cm, z vidnim poljem (FOV) 220 stopinj.

Zmogljiva baterija in samodejno polnjenje

Litij-ionska baterija ima dovolj zmogljivosti, da lahko Luba deluje 120 minut in pokosi do 350 ㎡ na uro v eni seji. Ko je baterija skoraj prazna, se samodejno vrne na polnilno postajo in nato nadaljuje prekinjeno košnjo.

Popolnoma avtomatiziran sistem

Preprosto ustvarite prepovedana območja

V aplikaciji lahko ustvarite prepovedana območja za gredice z rastlinami, otroška igrišča ali bazene, Luba AWD se jim bo samodejno izognila.

Samodejno zaznavanje dežja

Majhni senzorji na vrhu robota Luba lahko zaznajo, kdaj začne dež in samodejno pošljejo kosilnico nazaj na polnilno postajo.

Sistem proti kraji

LUBA podpira funkcijo “izgubljeno”. Aplikacija bo sprožila alarm, ko pride do nenavadnega gibanja in o tem obvestila uporabnike. Prvotni uporabnik bo obveščen o trenutnem položaju izgubljene naprave LUBA, ko se ponovno poveže z omrežjem. Lube ne morejo uporabljati drugi, v kolikor prvotni uporabnik ni dal dovoljenja.

Kakovost s certifikatom TüV Rheinland

Robotska kosilnica serije LUBA AWD je zavezana zagotavljanju visokokakovostne zmogljivosti s certifikatom, ki jo je potrdil TüV Rheinland. LUBA zagotavlja tiho košnjo (<60 dB) in življenjski slog brez emisij.

Izkušnje uporabnikov

@Robin Leatherbarrow

Luba se odlično znajde na precej težkem terenu. Je neverjetno dobro zgrajena in kot lahko vidite, uspe celo proizvesti črte.

@Chenio Miele

Res me je presenetilo, kako lahko kosi res visoko travo… Poskusil s karto 700 m2, rezultat je bil izjemen.

@Lawrence Van Der Helm

Zaenkrat sem zelo navdušen! Moja kosilnica rideon bi se zagozdila! Kapo dol ekipi Mammotion! Odličen izdelek.

@Kobus van der Linde

Tukaj LUBA teče po hribu, kjer se naklon giblje med 15 in 35 stopinjami.

@Tom Severini

Delo opravlja presenetljivo odlično. Danes je brez posegov pokosilo celo trato pred hišo. Ima vse možnosti, da postane vodilna popolnoma avtomatizirana kosilnica.

@Pastore Paolo

Štirje motorji na vsakem kolesu so se izkazali za izjemno uporabne. V mojem prvem poskusu stroj ni imel nobene okvare in zdi se, da je položaj GPS zelo natančen, tudi v bližini hiše.

4 ultrazvočni senzorji

Pametno izogibanje oviram s FOV 220°.

Senzor dviga / nagiba

Ustavite vrtenje rezil, ko je Luba dvignjena ali neuravnotežena.

Vodotesen IPX6

Zagotovite, da je Luba AWD enostavno čiščenje z brizgalkami in ima absolutno vzdržljivost v vseh vremenskih razmerah

Sprednji odbijač

Ko naleti na oviro, se obrne v drugo smer in nadaljuje s košnjo.

Tech-Art dizajn in

robustna izdelava

LOREM IPSUM
Excepteur sint obcaecat cupiditat non proident
LOREM IPSUM
Excepteur sint obcaecat cupiditat non proident
LOREM IPSUM
Excepteur sint obcaecat cupiditat non proident
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt.
Medium Size
$9
ORANGE T-SHIRT /

Kaj je v škatli

1. Polnilna postaja

2. LUBA AWD 1000

3. Napajalnik

4. Postaja RTK

5. Podaljšek postaje RTK (10 m)

6. Napajalnik postaje RTK

7. Dodaten komplet rezil

8. Ključ

9. Namestitveni komplet

10. Montažni drog

11. Navodila za hiter začetek

Primerjava specifikacij modelov

Vas zanima več?

Pogosto zastavljena vprašanja

Kakšna so pravila prednaročanja in s tem povezana pravila?

Predmet prednaročila je izdelek, ki je ob naročilu še v proizvodnji in ni takoj na voljo v našem skladišču. Če želite pridobiti zgodnji dostop do serije Luba, je plačilo pristojbine za rezervacijo način za prednostno obravnavo strank, ki so prepričane, da želijo eno od naših kosilnic; vsaka prejeta predplačilo se bo štelo kot dejansko povpraševanje, pri čemer bodo nastali ustrezni stroški delovanja in skladiščenja. Vaše prednaročilo serije LUBA vam bo dostavljeno do maja 2023 (predvidoma).

Kdaj moram plačati zadnje plačilo?

Takoj ko bo vaš(-i) izdelek(-i) prispel(-i) v lokalno skladišče (približno maja 2023), vam bomo poslali e-poštno sporočilo, v katerem vas bomo obvestili o stanju naročila z odštetim pologom. Končno plačilo opravite v 7 dneh. Upoštevajte, da bo v primeru, da se odločite preklicati prednaročilo, polog v celoti povrnjen.

Kaj je garancija in storitve popravil podjetja Luba?

Če izdelek v garancijskem obdobju ne deluje v skladu z garancijo, lahko zahtevate poprodajne storitve tako, da se obrnete na najbližjega lokalnega distributerja družbe MAMMOTION ali nam pišete na info@luba.si. Za glavne dele kosilnice in baterijo velja 2-letna garancija. Upoštevajte, da za dodatno opremo (polnilna postaja in antena RTK) velja enoletna garancija, medtem ko za rezila in pnevmatike ni garancije. Garancijsko obdobje za izdelek velja na dan, ko je izdelek(-i) dostavljen(-i) iz lokalnega skladišča za naročila podpornikov Kickstarterja in prednaročila, medtem ko za druga naročila velja na datum nakupa.

Kakšne so prednosti robotskih kosilnic MAMMOTION Perimeter Wire Free

1. Obodno žico mora najprej nekdo namestiti, kar pomeni dodaten čas, če to storite sami, ali dodatne stroške, če to stori nekdo drug. Drugič, obodno žico lahko poškodujejo živali ali nekdo, ki vanjo potegne lopato – prekinitev obodne žice je lahko neprijetna.Tretjič, če želite spremeniti območje košnje, to pomeni ponovno polaganje žice. Če se odločite za selitev, morate žico na novi trati ponovno položiti.

2. Z Lubo pozabite na vse zgornje skrbi. Z napravo Luba se samo sprehodite in narišite vitrualne meje, programirate lahko območja z več rezi, ne da bi morali kopati ali zakopavati žice.

3. Z aplikacijo Mammotion APP lahko na daljavo nastavite in posodobite parametre košnje za vsako območje, ter v realnem času preverite stanje Lube. Z aplikacijo Mammotion APP lahko na daljavo upravljate svojo trato, ko ste na dopustu ali poslovnem potovanju.

4. Robotska kosilnica Luba poskrbi, da je vaša trata ves čas podobna preprogi. Luba kosi pogosteje na razdalji 1-2 cm, da vaša trava ostane zdrava.

5. Je tih, zato ga lahko uporabljate kadar koli, ne da bi vas skrbelo, da bi motili vaše vsakodnevne dejavnosti ali sosede.

Ali lahko serija Luba kosi na več območjih košnje?

Zahvaljujoč sistemu RTK-GNSS lahko uporabniki v pametni aplikaciji preprosto ustvarijo in nastavijo naloge košnje za ločena območja košnje ter nastavijo kanale za njihovo povezavo za upravljanje več območij. Z nastavitvijo parametrov delovanja različnih nalog lahko oprema samodejno zaporedno deluje na več območjih. Luba lahko vozi po pločniku, če je širina pločnika večja od 1 metra in okolica ni močno ovirana.

Ali lahko prekličem prednaročilo?

Če si premislite, se obrnite na podporo strankam, ki lahko prekliče vaše naročilo na info@luba.si.

Ali mora biti osnovna postaja RTK povezana s polnilno postajo?

Osnovne postaje RTK ni treba priključiti na polnilno postajo. Polnilno postajo lahko postavite kamor koli želite! Če želite postajo RTK namestiti na streho, boste morali imeti ločen napajalnik in podaljšek za napajanje referenčne postaje RTK.

Ali je za celotno območje potreben WiFi signal, ter ali ko dobi ukaz v bližini polnilne baze, lahko opravi celotno delo in se nato vrne, da se napolni?

Ko je območje nastavljeno, lahko sama opravi celoten potek dela tudi brez WiFi. WiFI je namenjen preverjanju stanja sistema LUBA in prejemanju sporočil na mobilni telefon.

Kako namestim aplikacijo Mammotion APP?

Namestitev lahko preprosto opravite sami. V škatli je priložen hitri priročnik za začetek. Na voljo bo več videoposnetkov o namestitvi.

Kaj pa, če sta moje sprednje in zadnje dvorišče ločena z ograjo?

Luba lahko upravlja več območij, če je med tema dvema dvoriščema pot, lahko Luba potuje na drugo dvorišče in samodejno opravi delo.

Ali lahko aplikacijo uporabljam na daljavo, na primer ko nisem doma?

Z aplikacijo Mammotion lahko na daljavo nastavite in posodobite parametre košnje za vsako območje ter v realnem času preverite stanje naprave Luba.
X