Nagrada za prispevek k optimizaciji izdelka

Ekipa podjetja PAB d.o.o., kateri smo zastopniki za robotsko kosilnico Mammotion LUBA, smo se udeležili Evropske partnerske konference v Shenzhen-u. Obiskali smo podjetje Mammotion ter šli na ogled proizvodnje LUBA serije 2, katera se izdeluje v proizvodnji BYD.

Podjetje Mammotion nam je predstavila celotno izdelavo ter testiranje LUBA robotske kosilnice, od prvega, do zadnjega vijaka. Ravno sedaj poteka proizvodnja robotskih kosilnic LUBA 2, katere so že v prihodu v Evropo, prav tako v naše skladišče PAB d.o.o. ; Naklo.

Sledil je premik v največji tehnološki park v Shenzhen-u, kjer je sedež in razvoj največjih svetovnih tehničnih blagovnih znamk, kakor tudi Mammotion. Sledila je konferenca Evropskih zastopnikov ter okrogla miza namenjena izmenjavi mnenj, za še večjo učinkovitost in izboljšave te revolucionarne robotske kosilnice LUBA, katera je že v lanski sezoni marsikomu spremenila pogled na trato.

Na testnem poligonu smo preizkušali limite delovanja novega Bioničnega vida, novega pozicioniranja ter zaznavanja okolice s pomočjo dveh 3D kamer. To je največja novost v primerjavi LUBA robotske kosilnice iz sezone 2023.

V letu 2023 smo v Sloveniji opremili zajetno število zelenic in povratne informacije so bile navdušujoče. Zato smo z večjim zagonom stopili v letošnjo sezono, katera s pomočjo razvoja LUBA robotske kosilnice premika smernice na še višjo raven.
Podjetje PAB d.o.o. je prav tako vključeno v samo zgodbo izboljšanja programske opreme delovanja robotske kosilnice na terenu. S tem smo si na letošnji Evropski partnerski konferenci prislužili nagrado za stalne prispevke k optimizaciji izdelkov v letu 2023.

Product optimization contribution AWARD

 

Ponosno!
Ekipa PAB d.o.o.

X