Podpora

Veliko uporabnikov prične z montažo pred namestitvijo in registracijo uporabniškega računa v aplikaciji 𝐌𝐚𝐦𝐦𝐨𝐭𝐨 𝐀𝐏𝐏, kjer je 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐨 vodič montaže.

Zato z vami delimo video vodič kateri vam približa postopek montaže vaše nove vrtne pomočnice, ki sliši na ime 𝐋𝐔𝐁𝐀.

  • Odprite škatlo in preverite vsebino paketa
  • Naložite aplikacijo Mammotion APP in ustvarite uporabniški račun. Video vodiš v aplikaciji vas bo vodil skozi postopek montaže LUBA robotske kosilnice, RTK antene in pravilne namestitve polnilne enote.
  • Več pa si lahko ogledate tudi na zgornjem video posnetku.

Pravilno mapiranje 𝐨𝐛𝐦𝐨č𝐢𝐣 (𝐀𝐫𝐞𝐚), 𝐩𝐫𝐞𝐩𝐨𝐯𝐞𝐝𝐚𝐧𝐢𝐡 𝐨𝐛𝐦𝐨č𝐢𝐣 (𝐍𝐨-𝐆𝐨 𝐳𝐨𝐧𝐞) in 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐳𝐨𝐯𝐚𝐥𝐧𝐢𝐡 𝐩𝐨𝐭𝐢 (𝐂𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥) je izredno pomembno za 𝐩𝐫𝐚𝐯𝐢𝐥𝐧𝐨 𝐢𝐧 𝐯𝐚𝐫𝐧𝐨 𝐝𝐞𝐥𝐨𝐯𝐚𝐧𝐣𝐞 robotske 𝐤𝐨𝐬𝐢𝐥𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐋𝐔𝐁𝐀.

Mapiranje se opravi preko mobilnega aplikacijskega vmesnika 𝐌𝐚𝐦𝐦𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐀𝐏𝐏 v katerem s pomočjo smernih gumbov vodimo LUBA kosilnico po vaši trati.

Potrebno se je zavedati, da bo LUBA delovala točno tako kot bo uporabnik mapiral načrt košnje in nastavil fine nastavitve košnje, zato upoštevajte spodnja priporočila:

  • Po uspešni namestitvi RTK referenčne postaje, polnilne enote in sestave LUBA robotske kosilnice najprej pričnemo kreirati prvo območje košnje.
  • 𝐇𝐢𝐭𝐫𝐨𝐬𝐭 LUBA robotske kosilnice nastavimo 𝐧𝐚 𝐧𝐚𝐣𝐧𝐢ž𝐣𝐨 𝟎,𝟐𝐦/𝐬. Počasna vožnja pri mapiranju nam zagotavlja 𝐤𝐚𝐫𝐭𝐢𝐫𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐬𝐭𝐧𝐞𝐠𝐚 š𝐭𝐞𝐯𝐢𝐥𝐚 𝐭𝐨č𝐤 meje, s tem je tudi vaše 𝐤𝐫𝐦𝐢𝐥𝐣𝐞𝐧𝐣𝐞 𝐛𝐨𝐥𝐣 𝐩𝐨𝐝 𝐧𝐚𝐝𝐳𝐨𝐫𝐨𝐦 in brez neželenih manevrov.
  • Mapiranje cone vedno 𝐩𝐫𝐢č𝐧𝐞𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐬𝐫𝐞𝐝𝐢𝐧𝐢 ravne linije in ne iz kota.
  • Robotsko kosilnico LUBA vodimo vedno 𝐳 𝐨𝐝𝐦𝐢𝐤𝐨𝐦 𝟏𝟓𝐜𝐦 od meje trate, robnikov, zidov, dreves, itd…
  • Zavoje po kotih trate izvedemo 𝐳 𝐧𝐞ž𝐧𝐢𝐦𝐢 𝐩𝐨č𝐚𝐬𝐧𝐢𝐦𝐢 𝐳𝐚𝐯𝐨𝐣𝐢, da ji zagotovimo zadosten obračalni prostor. V zaprtih kotih, omejenih z robniki/zidovi naredimo zavoj v radiju in ne z obračanjem na mestu.
  • Po končanem mapiranju povečamo mapo območja v aplikaciji in preverimo, da so mejne linije lepe, ravne in po potrebi izvedemo “𝐄𝐝𝐢𝐭 >𝐌𝐨𝐝𝐢𝐟𝐲” 𝐩𝐨𝐩𝐫𝐚𝐯𝐞𝐤, če smo zaznali da se nam je pojavil kakšen nepravilen manever, oziroma tako imenovani »zob« na ravni liniji.

Z naprednim medsebojno povezanim pametnim sistemom lahko preprosto prednastavite in prilagodite urnik košnje za katero koli povezano območje vašega vrta, z aplikacijo Mammotion APP pa lahko od kjer koli spremljate stanje in lokacijo košnje v realnem času.

Zahtevan je iOS 11.0 ali novejša verzija.

Zahtevan je Android 5.0 ali novejša verzija.

X