Robotska kosilnica brez žice

LUBA 2 AWD 5000

2.999,00€
  • Hitra namestitev brez perimetrskih žic
  • Košnja trate do 500 ㎡/h
  • Štirikolesni pogon
  • Naklon do 80 %  (38.6°)
  • Izogibanje oviram
  • Bionic sistem kamer
  • Samodejno polnjenje
  • Upravljanje z večimi območji
  • 4G & WiFi & Bluetooth povezljivost
  • Nadzor in upravljanje preko aplikacije kjerkoli in kadarkoli

LUBA 2 AWD Serija

18 minut

za namestitev brez žice za obod trate

Za postavitev navideznih meja, LUBA robotsko kosilnico peljite kot avtomobil na daljinsko upravljanje, preko Mammotion aplikacije. Z Bionic 3D Vision in RTK Fusion sistemom za kartiranje je zagotovljeno natančno pozicioniranje in skladnost z mejami. To odpravlja potrebo po kakršnikoli žici za obod trate.

Nastavite lahko več območij košnje z različnimi višinami košnje in urniki za vsako območje. Luba bo samodejno upravljala med njimi.

Vzpostavite prepovedana območja za predele na trati, ki ne zahtevajo košnje. LUBA se bo tem območjem strogo izogibala.

Izkusite nego trate, tudi ko ste na dopustu

Prilagodite višino košnje

Prilagodite svojo idealno višino košnje za različna območja košnje. Višino košnje nastavljate preko Mammotion aplikacije in sicer med 25 in 70 mm.

Izberite način košnje

Načrtovani načini košnje, kot so Parallel, Checkboard, Diamond Grid, so na voljo v aplikaciji Mammotion APP. Izberite najprimernejši in dobro definiran način za vašo trato. (Več načinov bo posodobljenih prek FOTA).

Nastavite urnik košnje

Nastavite urnik košnje za vašo trato. LUBA bo poskrbela za nego trate brez vašega dela po urniku, ki ste ga določili.

Preverite stanje kosilnice

S povezljivostjo 4G/Wifi/Bluetooth lahko spremljate stanje LUBA robotske kosilnice in upravljate košnjo kadarkoli in kjerkoli prek aplikacije Mammotion.

Izkusite nego trate, tudi ko ste na dopustu

Strma pobočja
Grbine
Neurejen teren
Visoka in gosta trava

Neprekosljiva strukturna inženirska popolnost

LUBA s štirimi zmogljivimi motorji v osi brez težav premaguje 80 % naklona in prevozi najzahtevnejši teren, ne da bi obtičala.

Prilagodljiv sistem vzmetenja v kombinaciji s terenskim nihanjem, zagotavlja agilnost kosilnice LUBA pri premagovanju razgibanega terena.

Vsesmerna kolesa zagotavljajo okretnost obračanja, ne da bi poškodovala trato, razmik med majhnimi kolesi pa zagotavlja odličen oprijem, zato se kosilnica LUBA gladko premika po strmih pobočjih, ne da bi zdrsnila

S sistemom Fusion kartiranja ni izpuščenega nobenega kotička

3D Vision / Bionični vid

Nova tehnologija pozicioniranja

Izboljšana pokritost signala RTK

Tehnologija določanja položaja RTK-GNSS zagotavlja centimetrsko natančnost z izboljšanim
obsegom pokritosti signala do 5 kilometrov.

Zakaj 3D Vision + RTK Fusion-mapping sistem?

Natančna navigacija

Natančna navigacija

Sistem Fusion-mapping zagotavlja centimetrsko natančnost pri določanju položaja.
Neprekinjeno delovanje

Neprekinjeno delovanje

Nemoten potek dela je zagotovljen s komplementarno kombinacijo 3D Vision in RTK, ne glede na nihanje signala.
Brez ovir

Brez ovir

Stabilno delovanje se ohrani tudi na območjih z ovirami, na primer pod krošnjami dreves ali strehami.
Brez vpliva svetlobnih pogojev

Brez vpliva svetlobnih pogojev

Odporen na vpliv okoljske svetlobe, zagotavlja zanesljivo delovanje v katerem koli okolju.

66 % večja učinkovitost

napram ostalim

Z edinstveno zasnovo rezalnih plošč, LUBA ponuja širino reza 400 milimetrov (40 cm), kar zagotavlja učinkovitost in natančno prirezovanje robov.

Z uporabo patentiranih algoritmov LUBA samodejno optimizira poti košnje za različna območja, kar zagotavlja učinkovito košnjo, medtem ko za seboj pušča čudovite trakove sledi.

Litijeva baterija robotske kosilnice LUBA ima zadostno zmogljivost, da omogoča do 180 minut neprekinjenega delovanja in zmožnost košnje do 500 kvadratnih metrov na uro. Ko je nivo baterije nizek, se LUBA avtonomno vrne na polnilno postajo.

Izkusite neprekinjeno košnjo z robotske kosilnice LUBA. Po samodejnem ponovnem polnjenju LUBA nemoteno nadaljuje s košnjo, kjer je nazadnje končala, kar zagotavlja dosledno dobro vzdrževano trato.

Pustite umetniški podpis na trati s 3D tehnologijo košnje

V aplikaciji Mammotion APP lahko izberete različne vzorce košnje in ustvarite vzorce/dizajne po meri. LUBA uporablja napredne algoritme za prilagajanje višine in kota poti košnje, kar zagotavlja košnjo želenih vzorcev na trati.

Vodilni pri varnem vzdrževanju trate

Uporabite Smart Yard: varnost v realnem času

Omogočite funkcijo spremljanja dvorišča v vizualnem modulu (privzeto izklopljeno) za dostop do posnetkov predvajanja statusa dvorišča v realnem času in pametno upravljajte svoje dvorišče prek aplikacije Mammotion APP.

Brez skrbi s funkcijami inteligentne varnosti in sledenja

Kaj je v paketu

Vas zanima več?

Pogosto zastavljena vprašanja

Kakšna so pravila prednaročanja in s tem povezana pravila?

Predmet prednaročila je izdelek, ki je ob naročilu še v proizvodnji in ni takoj na voljo v našem skladišču. Če želite pridobiti zgodnji dostop do serije Luba, je plačilo pristojbine za rezervacijo način za prednostno obravnavo strank, ki so prepričane, da želijo eno od naših kosilnic; vsaka prejeta predplačilo se bo štelo kot dejansko povpraševanje, pri čemer bodo nastali ustrezni stroški delovanja in skladiščenja. Vaše prednaročilo serije LUBA vam bo dostavljeno do aprila 2024 (predvidoma).

Kdaj moram plačati zadnje plačilo?

Takoj ko bo vaš(-i) izdelek(-i) prispel(-i) v lokalno skladišče (približno aprila 2024), vam bomo poslali e-poštno sporočilo, v katerem vas bomo obvestili o stanju naročila z odštetim pologom. Končno plačilo opravite v 7 dneh. Upoštevajte, da bo v primeru, da se odločite preklicati prednaročilo, polog v celoti povrnjen.

Kaj je garancija in storitve popravil podjetja Luba?

Če izdelek v garancijskem obdobju ne deluje v skladu z garancijo, lahko zahtevate poprodajne storitve tako, da se obrnete na najbližjega lokalnega distributerja družbe MAMMOTION ali nam pišete na info@luba.si. Za glavne dele kosilnice in baterijo velja 2-letna garancija. Upoštevajte, da za dodatno opremo (polnilna postaja in antena RTK) velja enoletna garancija, medtem ko za rezila in pnevmatike ni garancije. Garancijsko obdobje za izdelek velja na dan, ko je izdelek(-i) dostavljen(-i) iz lokalnega skladišča za naročila podpornikov Kickstarterja in prednaročila, medtem ko za druga naročila velja na datum nakupa.

Kakšne so prednosti robotskih kosilnic MAMMOTION Perimeter Wire Free

1. Obodno žico mora najprej nekdo namestiti, kar pomeni dodaten čas, če to storite sami, ali dodatne stroške, če to stori nekdo drug. Drugič, obodno žico lahko poškodujejo živali ali nekdo, ki vanjo potegne lopato – prekinitev obodne žice je lahko neprijetna.Tretjič, če želite spremeniti območje košnje, to pomeni ponovno polaganje žice. Če se odločite za selitev, morate žico na novi trati ponovno položiti.

2. Z Lubo pozabite na vse zgornje skrbi. Z napravo Luba se samo sprehodite in narišite vitrualne meje, programirate lahko območja z več rezi, ne da bi morali kopati ali zakopavati žice.

3. Z aplikacijo Mammotion APP lahko na daljavo nastavite in posodobite parametre košnje za vsako območje, ter v realnem času preverite stanje Lube. Z aplikacijo Mammotion APP lahko na daljavo upravljate svojo trato, ko ste na dopustu ali poslovnem potovanju.

4. Robotska kosilnica Luba poskrbi, da je vaša trata ves čas podobna preprogi. Luba kosi pogosteje na razdalji 1-2 cm, da vaša trava ostane zdrava.

5. Je tih, zato ga lahko uporabljate kadar koli, ne da bi vas skrbelo, da bi motili vaše vsakodnevne dejavnosti ali sosede.

Ali lahko serija Luba kosi na več območjih košnje?

Zahvaljujoč sistemu RTK-GNSS lahko uporabniki v pametni aplikaciji preprosto ustvarijo in nastavijo naloge košnje za ločena območja košnje ter nastavijo kanale za njihovo povezavo za upravljanje več območij. Z nastavitvijo parametrov delovanja različnih nalog lahko oprema samodejno zaporedno deluje na več območjih. Luba lahko vozi po pločniku, če je širina pločnika večja od 1 metra in okolica ni močno ovirana.

Ali lahko prekličem prednaročilo?

Če si premislite, se obrnite na podporo strankam, ki lahko prekliče vaše naročilo na info@luba.si.

Ali mora biti osnovna postaja RTK povezana s polnilno postajo?

Osnovne postaje RTK ni treba priključiti na polnilno postajo. Polnilno postajo lahko postavite kamor koli želite! Če želite postajo RTK namestiti na streho, boste morali imeti ločen napajalnik in podaljšek za napajanje referenčne postaje RTK.

Ali je za celotno območje potreben WiFi signal, ter ali ko dobi ukaz v bližini polnilne baze, lahko opravi celotno delo in se nato vrne, da se napolni?

Ko je območje nastavljeno, lahko sama opravi celoten potek dela tudi brez WiFi. WiFI je namenjen preverjanju stanja sistema LUBA in prejemanju sporočil na mobilni telefon.

Kako namestim aplikacijo Mammotion APP?

Namestitev lahko preprosto opravite sami. V škatli je priložen hitri priročnik za začetek. Na voljo bo več videoposnetkov o namestitvi.

Kaj pa, če sta moje sprednje in zadnje dvorišče ločena z ograjo?

Luba lahko upravlja več območij, če je med tema dvema dvoriščema pot, lahko Luba potuje na drugo dvorišče in samodejno opravi delo.

Ali lahko aplikacijo uporabljam na daljavo, na primer ko nisem doma?

Z aplikacijo Mammotion lahko na daljavo nastavite in posodobite parametre košnje za vsako območje ter v realnem času preverite stanje naprave Luba.
X